Trainingen Diversiteit & Inclusie

N

verrijkend

N

inspiratie

N

eigen impact

EEN INTRODUCTIE IN DIVERSITEIT EN INCLUSIE’

Ben jij ook benieuwd naar wat deze begrippen nu precies inhouden, wat het verschil is tussen diversiteit en inclusie en hoe dit vorm kan krijgen in jouw organisatie?

Deze introductietraining helpt jou om te begrijpen waar diversiteit en inclusie over gaan en geeft je handvatten om een vertaalslag te maken naar jouw praktijk. In een boeiende, interactie training maak je verder kennis met de begrippen, krijg je zicht op de business case, begrijp je welke rol het brein speelt en link je dit met jouw praktijk. Na het volgen van deze training heb je een goed begrip van dit belangrijke thema.

DIVERSITEIT EN INCLUSIE IN UITVOERING

Deze training is een vervolg op de training ‘Een introductie in diversiteit en Inclusie’.

In deze training wordt nog eens stil gestaan bij het begrippenkader, maar ligt de nadruk vooral op het tot leven brengen van diversiteit en inclusie. In deze training wordt de business case verder toegelicht met allerhande voorbeelden van diversiteit en inclusie in het bedrijfsleven. Ook krijgen de deelnemers een goed begrip van de belangrijke relatie tussen D&I en innovatie. De training geeft handvatten om D&I te vertalen naar jouw eigen cirkel van invloed, waar kan jij vandaag al mee beginnen en met welke stakeholders ga jij het gesprek aan om jullie organisatie diverser en inclusiever te maken?