Ben je op zoek naar een jobstudent?

Je bent een werkgever die oog heeft voor talent. Je bent ervan overtuigd dat je als bedrijf maatschappelijk mee het verschil kan maken. En jobstudenten kunnen voor jou van toegevoegde waarde zijn in het werk dat moet gebeuren?

Dan klink jij als de ideale partner voor de studenten van Onbeperkt Jobstudent.

Dit is Charlotte. Operationeel manager van Plusassur.

Tik jij deze boxes?

  • Kan je bedrijf de ondersteuning van jobstudenten gebruiken, tijdens het jaar en/of tijdens de schoolvakantie?
  • Heb je van nature een positieve mensgerichte blik en geloof je sterk in het creëren van kansen?
  • Ben je een enthousiaste werkgever die kijkt naar het talent en de motivatie van zijn werknemers en studenten?
  • Ben je bereid één of meerdere studentenjobs open te stellen voor studenten met een functiebeperking of chronische ziekte?
  • Ligt je bedrijf in het arrondissement Antwerpen, de Noorderkempen of regio Mechelen/Rivierenland?
  • Of is je bedrijf goed bereikbaar met het openbaar vervoer of fiets voor studenten die in bovenstaande regio’s wonen?

Dit is Isabelle. International marketeer en mentor bij Protime.

1
Infosessie

We leggen je in detail uit wie we zijn, wat we doen en hoe we werken. Nadien kan je zelf beslissen of je graag met ons samenwerkt. Schrijf je in.

2
Invullen profiel

Als je graag met ons wil samenwerken, krijg je toegang tot ons platform, waarop je je eigen bedrijfs- en jobprofiel kan aanmaken.

3
Partnerschap

Als je beide profielen hebt aangemaakt, gaan wij voor jou aan de slag. Hebben we nog vragen over de job(s), dan contacteren we je zeker nog.

4
Pre-matching

Op basis van de jobprofielen en profielen die we van de studenten ter beschikking krijgen, word er een zo-perfect-mogelijke match voorgesteld.

5
Meet & greet

In een online gesprek maak je kennis met de voorgestelde student: we bespreken in alle openheid wat jullie en de student nodig hebben om de job goed te kunnen uitvoeren.

6
Plaatsbezoek

We komen met de student naar de werkplek, waarbij de mentor de jongere ontvangt en wegwijs maakt . We bekijken of alle aanpassingen op maat zijn.

7
Aan de slag

Als alles in alle openheid besproken en aangepast is, kan de tewerkstelling beginnen. Jij en de student gaan dan samen aan de slag!

8
Opvolging

Onbeperkt jobstudent is tijdens het hele voortraject én tijdens de tewerkstelling zelf beschikbaar en bereikbaar als je nog vragen of bedenkingen hebt.

Door samen te werken met Onbeperkt Jobstudent, kunnen we een jongere met een beperking of chronische ziekte de kans bieden om een waardevolle studentenjob te doen. Net als heel veel andere jongeren. We zijn overtuigd dat wij ook veel kunnen leren van dat jong geweld. Jongeren hebben een andere (en frisse) kijk op de wereld. De jongeren van Onbeperkt Jobstudent dragen dan ook nog eens extra levenslessen met zich mee. Een win-win voor iedereen dus.

Dit is Geert. Marketing manager bij Protime.

Wij ervaren inclusie binnen ons kantoor als een enorme verrijking voor alle medewerkers. Het begeleiden en ondersteunen van de studente die via Onbeperkt jobstudent bij ons werkt doet ons en haar groeien en ontwikkelen. Ze ontdekt kansen die er voordien niet lagen, wat haar voldoening en zelfvertrouwen geeft en haar rol in de maatschappij herdefinieert. De dankbaarheid is zo groot en volkomen wederzijds. De samenwerking is een meerwaarde voor éénieder.

Dit is Silke. Zelfstandig advocaat.