Over ons

Ann en Veerle bundelen hun krachten als team matchmakers voor Onbeperkt Jobstudent.
Vanuit hun achtergrond in HR, coaching en ervaring met inclusieve werkvloeren hebben ze de ambitie om studentenarbeid meer toegankelijk te maken voor jongeren met een functiebeperking of chronische ziekte.

Veerle Van den Bosch

Zaakvoerder AddSpice
Matchmaker Onbeperkt Jobstudent

Veerle is zaakvoerder van AddSpice en heeft een achtergrond van 19 jaar in HR en bedrijfsvoering in de social profit sector, waar ze bedrijfsleider was van een KMO van 90 medewerkers. Als master in de Psychologie en bachelor in de Orthopedagogie is ze gepassioneerd door groei en duurzame bedrijfsoplossingen, en dit steeds met oog voor maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering. Met het hoofd in de wolken en de voeten op de grond is de werkwijze, sterk actiegericht, maar met grote ambities. Veerle laat bedrijven, teams en individuen groeien naar de ‘voorlopig’ beste versie van zichzelf. En dit met slimme en hands on bedrijfscoaching en advisering. Haar ervaring ligt in zeer uiteenlopende sectoren, met zowel Vlaamse Kmo’s, maatwerkbedrijven als non-profit organisaties als klant. Veerle legt binnen bedrijven vooral de nadruk op de koppeling tussen de steeds meer voelbare krapte op de arbeidsmarkt en slimme, kostenbewuste aanwervingsoplossingen.

veerle@onbeperktjobstudent.be

Ann Keuleers

Zelfstandig coach
Matchmaker Onbeperkt Jobstudent

Ann is een echte all-rounder die niets liever doet dan het werken aan mensgerichte projecten. Als socioloog denkt ze out-of-the-box mee over pragmatische oplossingen voor structurele maatschappelijke problemen en ontwikkelt ze nieuwe ideeën om deze aan te pakken. Bovendien heeft Ann 20 jaar ervaring in de social profit, waarvan de laatste jaren binnen maatwerk en binnen de persoonlijke- en contextbegeleiding van mensen met een beperking. Zelfontplooiing, gelijkwaardigheid, authenticiteit en empowerment vormen de rode draad doorheen haar coachingtrajecten.

ann@onbeperktjobstudent.be

Partners

We hebben tevens een groep van organisaties en bedrijven die believers zijn van het eerste prille projectidee. Deze stellen we hierbij ook graag voor.