Ben je op zoek naar een studentenjob?

Je hebt veel goesting om aan de slag te gaan, want je wil heel graag een centje bijverdienen. Je zoekt een studentenjob op jouw maat, bij een bedrijf dat luistert naar jouw noden op de werkvloer en mee op zoek gaat naar de gepaste oplossingen. Je wil graag werkervaring opdoen… Maar je vindt niet altijd de juiste weg of ervaart wel wat drempels op die zoektocht.
Dan is Onbeperkt jobstudent jouw partner in crime!

Dit is Josse. Hij neemt elke taak met grote nauwkeurigheid op.

Tik jij deze boxes?

  • Ben je minstens 16 jaar?
  • Studeer je nog?
  • Ben je op zoek naar een studentenjob?
  • Wil je werken in arrondissement Antwerpen of regio Mechelen/Rivierenland?
  • Heb je een functiebeperking of chronische ziekte waardoor je de zoektocht naar een gepaste studentenjob moeilijk vindt?
  • Ben je bereid om samen met ons te zoeken naar welke studentenjob écht bij je past?

Kom dan eens online luisteren hoe we samen aan de slag kunnen gaan!

Dit is Phara, een multi-inzetbare administratieve duizendpoot

1
Infosessie

We leggen je in detail uit wie we zijn, wat we doen en hoe we werken. Nadien kan je zelf beslissen of je graag met ons samenwerkt. Schrijf je in.

2
Invullen profiel

Als je graag met ons wil samenwerken, krijg je toegang tot ons platform, waarop je je eigen profiel kan aanmaken.

3
Partnerschap

Als je profiel hebt aangemaakt, gaan wij voor jou aan de slag. Hebben we nog vragen, dan contacteren we je zeker nog.

4
Pre-matching

Op basis van jouw ingevulde gegevens en de jobprofielen die we van de bedrijven ter beschikking krijgen, word je een zo-perfect-mogelijke match voorgesteld.

5
Meet & greet

In een online gesprek maak je kennis met je mogelijke werkgever: we bespreken in alle openheid wat jij en zij nodig hebben om de job goed te kunnen uitvoeren.

 

6
Plaatsbezoek

Tijdens een bezoek aan je werkplek leer je je mentor, de concrete taken en eventuele collega’s kennen, en we bekijken of alle aanpassingen op maat zijn.

7
Aan de slag

Als alles in alle openheid besproken en aangepast is, kan de tewerkstelling beginnen. Jij en je mentor gaan dan samen aan de slag!

8
Opvolging

Onbeperkt jobstudent is tijdens het hele voortraject én tijdens de tewerkstelling zelf beschikbaar en bereikbaar als je nog vragen of bedenkingen hebt.

Mijn studentenjobs bij Concordia, Circle en Mediahuis hebben mijn zelfvertrouwen, mijn zelfkennis en uiteraard ook mijn kunnen een serieuze boost gegeven. Mensen durven aanspreken, mijn eigen grenzen kunnen aangeven, hulp durven vragen, samen aanpassingen bespreken,… het zijn allemaal zaken die ik heb geleerd (en nog elke dag leer) en die superhard van pas gaan komen in mijn toekomstige loopbaan.

Dit is Amber. Adobe-programma’s hebben voor haar geen geheimen.

 Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om de bedrijfswereld te leren kennen. Ik ontdek er mogelijkheden en opportuniteiten waarvan ik het bestaan niet kende. Alles begint voor mij bij een open mind van mijn werkgever en mijn collega’s over mijn autisme. Hier constructief mee omgaan is voor mij een must.
Het feit dat bedrijven samenwerken met Onbeperkt jobstudent geeft hoop voor een inclusieve toekomst en voor mij persoonlijk hoop op kansen naar persoonlijke ontwikkeling en (werk)zekerheid. Zo kan ook ik bijdragen tot een sterke, eerlijke, duurzame en inclusieve maatschappij!

Dit is Jonas. Hij is een krak in cijfertjes en punctueel werken.