Onbeperkt jobstudent als impactonderneming

Onbeperkt Jobstudent is een impactonderneming die sterk inzet op meer kansengelijkheid op de arbeidsmarkt. Ann, Luc en Veerle zagen een grote nood bij jongeren met een beperking of chronische ziekte om hun talenten te kunnen ontplooien tijdens de studententijd. Bovendien wilden vele bedrijven wel aan de slag met inclusie, maar hadden geen idee hoe daaraan te beginnen. Vanuit een actiegerichte aanpak en het grote geloof in de kracht van ontmoeting werd zo Onbeperkt jobstudent geboren.

Samen met onze kansrijke bedrijven en partners willen we werk maken van een meer inclusieve arbeidsmarkt en het talent van onze jongeren een enorme boost geven.

Bovendien zorgen we zo samen voor een bijdrage aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (of Sustainable Development Goals)

OJS

Veerle is zaakvoerder van AddSpice en heeft een achtergrond van 19 jaar in HR en bedrijfsvoering in de social profit sector, waar ze bedrijfsleider was van een KMO van 90 medewerkers. Als master in de Psychologie en bachelor in de Orthopedagogie is ze gepassioneerd door groei en duurzame bedrijfsoplossingen, en dit steeds met oog voor maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering.

AddSpice

Ann is een echte all-rounder die niets liever doet dan het werken aan mensgerichte projecten. Als socioloog denkt ze out-of-the-box mee over pragmatische oplossingen voor structurele maatschappelijke problemen en ontwikkelt ze nieuwe ideeën om deze aan te pakken. Bovendien heeft Ann 20 jaar ervaring in de social profit, waarvan de laatste jaren binnen maatwerk en binnen de persoonlijke- en contextbegeleiding van mensen met een beperking.

ann (1)

vlaanderen

De regio’s waar Onbeperkt jobstudent momenteel actief is

In 2022 hebben we Onbeperkt jobstudent opgericht in Antwerpen en ondertussen zijn we actief in de regio’s Groot-Antwerpen, Noorderkempen en Mechelen/Rivierenland. Voor bedrijven met remote jobs werken we in heel Vlaanderen en Brussel.